Foto LVH

Hoger Technisch Instituut renoveert

Vorige zaterdag greep in de katholieke hogeschool West-Vlaanderen en het Hoger Technisch Instituut aan de Zeedijk de plechtige inzegening plaats van het B -gebouw dat na volledige renovatie nu opengesteld wordt voor de afdeling elektriciteit en elektronica van de opleidingen industrieel ingenieur en graduaat.

Foto : De plechtige inzegening van de kruisjes die straks de nieuwe lokalen van het B-blok van de industriêle hogeschool in Oostende zullen sieren door kan. Van Tieghem 

Auteurs: 

KVGO wint finale Nationale Wedstrijd in Tweespraak .

Oostendse amateurtoneelspelers weer de beste van Vlaanderen .

Foto : Gem Dhaenes en Jasmine Debruycker van het Oostendse KVGO-toneel kaapten vorige zondag met een fragment uit "Jij met je wolken" de hoogste eer en meteen ook het Rikke Schmitzjuweel weg tijdens 32° editie van de Nationale Wedstrijd in Tweespraken.

Auteurs: 

Mariakerkse bevolking in opstand tegen verkoopsplannen "Oswherlu"?

KVO-herrie is amper bekoeld. 

 Foto : Waar in toen nog onbezorgde tijden de tennisballen door de lucht zoefden,werd vorige week vrijdag door deze dames en heren een actie-comité opgericht dat met Oostendse stadsbestuur de strijd wil aanbinden voor het behouden van de "Oswherlu". 

Auteurs: 

Oud-legioenssoldaten bijeen in Oostende.

Foto : Het jaarlijks Cameroenfeest georganiseerd door gewezen legioenstrijders, greep tijdens het weekend plaats in de Orbit in Oostende. Van deze gelegenheid werd gebruik gemaakt om de officiële dekoratie toe te kennen aan dhr Kertjens. Jaen Jansens ontving de Gouden Granaat, Roger Machielsen de "Rozet" en cdt Jacques Holvoet de Vriendschapsband. Te herkennen ook de effektieve leden Luc Decreton,Louis Vandeweyer en Germain Vandercruyssen 

Auteurs: 
Trefwoorden: