PRIJS PROSPER MONTAGNE (GASTRONOMIE)

Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956

Prijsuitreiking door Roger De Ramée, concessionnaris Casino-Kursaal, na de kookwedstrijd "Prosper Montagne" ("Beste Kok van België 1957"). Winnaar, Robert Otto uit Luik, met een recept van rund. 

Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955

Negatief : 6 x 9 cm. - De wedstrijd voor de beste kok van België 1956 werd gewonnen door Pierre Romeijer. Tweede werd Maurice Bernard. Er waren zes kandidaten die gelijk eindigden, waarbij Roger Daue uit Oostende 

Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 1959

Centraal Roger De Ramée, concessionnaris Casino-Kursaal met links, de winnaar René Kobs van de kookwedstrijd Prosper Montagné ("Beste Kok van België 1960"), met een recept van schaap. Uiterst rechts, Gaston Clement. Foto genomen in de keukens van het Kursaal.

Le Prix Prosper Montagné : 800 personnes assistent à un fastueux banquet placé sous le signe du perron liégeois

Foto : Roger De Ramée, voorzitter van de club Prosper Montagné, feliciteert de winnaar Roland De Reu uit Erps-Kwerps (Photo Roger). Tweede werd José Lambrechts van hotel-restaurant Viking uit de Boekareststraat 2, Oostende.

Auteurs: