PRIJS PROSPER MONTAGNE (GASTRONOMIE)
Au sujet de nos cuisiniers nationaux
Foto : René Kobs krijgt felicitaties van de de heer De Ramée
Evenement gastronomique, le "Prosper Montagné" a désigné a Knokke, le 1er cuisinier de Belgique 1978
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné"
Gaston CLEMENT feliciteert de winnaar in het Casino-Kursaal. Achter de kok concessionnaris Roger DE RAMEE.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm. - Wedstrijd gewonnen door Jean Vanandruel met een recept van fazant.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 03/11/1958
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De winnaar van de kookwedstrijd, Robert Otto uit Luik
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De kandidaten aan het werk tijdens de wedstrijd.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De winnaar van de wedstrijd Robert Otto uit Luik, ontvangt zijn prijs uit de handen van Roger De Ramée, directeur van de Kursaal.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De winnaar van de wedstrijd, Robert Otto uit Luik.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De kandidaten tijdens de wedstrijd. Op de achtergrond, de technische jury.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De kandidaten aan het werk tijdens de wedstrijd.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De kandidaten aan het werk tijdens de wedstrijd.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De technische jury onder het voorzitterschap van Gaston Clement tijdens de wedstrijd.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Prijsuitreiking door Roger De Ramée, concessionnaris Casino-Kursaal, na de kookwedstrijd "Prosper Montagne" ("Beste Kok van België 1957"). Winnaar, Robert Otto uit Luik, met een recept van rund.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De winnaar Robert Otto uit Luik, wordt gelukgewenst door burgemeester Adolf Van Glabbeke. Tussen hen, Roger De Ramée, directeur van de Kursaal.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 05/11/1956
Negatief : 6 x 9 cm. - De kandidaten tijdens de wedstrijd. Op de achtergrond, de technische jury.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm. - De wedstrijd voor de beste kok van België 1956 werd gewonnen door Pierre Romeijer. Tweede werd Maurice Bernard. Er waren zes kandidaten die gelijk eindigden, waarbij Roger Daue uit Oostende
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm. - Links, Gaston Clement. Hij was voorzitter van de technische jury.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 14/11/1955
Negatief : 6 x 9 cm.
Foto : Kookwedstrijd "Prijs Prosper Montagné". Kursaal Oostende. 1959
Centraal Roger De Ramée, concessionnaris Casino-Kursaal met links, de winnaar René Kobs van de kookwedstrijd Prosper Montagné ("Beste Kok van België 1960"), met een recept van schaap. Uiterst rechts, Gaston Clement. Foto genomen in de keukens van het Kursaal.
Foto : Prijs Prosper Montagné. Kursaal Oostende 07/11/1960
Formaat : 13 x 18 cm. - Het decor in de erehall van het Kursaal voor de uitreiking van de jaarlijkse "Prijs Prosper Montagné" voor de beste kok van België. Decor : de grote markt van Brussel
Foto : Prijs Prosper Montagné. Kursaal Oostende 07/11/1960
Formaat : 13 x 18 cm. - Het decor in de erehall van het Kursaal voor de uitreiking van de "Prijs Prosper Montagné" voor de beste kok van België. Decor : de grote markt van Brussel.
Le Bruxellois Pierre Kauffmann, meilleur cuisinier de Belgique 62
Foto : links, de winnaar Pierre Kauffmann
Le Jury du Prosper Montagné a couronné un jeune cuisinier de 26 ans
Foto : De heer Roger De Ramée feliciteert de winnaar "Beste Kok van België 1971" Jean-Marie Daue uit Oostende. Recept : Kalfsnoot
Le Prix Prosper Montagné 1963
Le Prix Prosper Montagné : 800 personnes assistent à un fastueux banquet placé sous le signe du perron liégeois
Foto : Roger De Ramée, voorzitter van de club Prosper Montagné, feliciteert de winnaar Roland De Reu uit Erps-Kwerps (Photo Roger). Tweede werd José Lambrechts van hotel-restaurant Viking uit de Boekareststraat 2, Oostende.
Le Prix Prosper Montagné : M. Robert De Koninck, 1er cuisinier de Belgique 1963
Winnaar : Robert De Koninck (Brussel), tweede Maurice Compere (Bergen), derde Roger Denis (Oostende). Foto : De deelnemers en Roger De Ramée, uitbater Casino-Kursaal (Photo Roger)
Le Prosper Montagné a été célébré au Casino de Knokke
Foto : Guy Pauwels ontvangt de trofee "Beste Kok van België 1975" uit handen van de heer De Zutter, burgemeester van Knokke-Heist. Recept : kalfszwezerik
Le Prosper Montagné este incontestablement l'événement gastronomique national
Foto : De winnaar Jean Desmet uit Brussel "Beste Kok van België 1974", ontvangt de prijs uit de handen van Roger De Ramée, directeur Casino-Kursaal. Recept : Wild konijn
Les bonnes recettes du "Prosper Montagné". - (La grande cuisine)
Bevat : Le Rouget à la Niçoise, Omelette Soufflée, Le Caneton de Michel Bredas, de Namur, Le Caneton surprise de Raoul Mustapha, de Wemmel, Les canetons d'Eric Van Tomme (Knokke)
Pour la XXème fois, le "Prosper Montagné" aura été la consécration de la cuisine belge
Foto : Roger De Ramée met de winnaar 1973 Eddie Van Maele, van restaurant "La Divinière" uit Brussel.