VANHOORNE LOUIS (1908-1982) (POLITICUS)

Foto : Banket

Een banket waarop voornamelijk het oostends politiek personeel aanzit. Aan de eerste tafel tweede van links Fred RIGAUX,diensthoofd toerisme,verder Raoul BONNEL,schepen en Louis VANHOORNE,schepen.Aan de tweede tafel,schepenen Jozef VAN DEN KIEBOOM en Raymond MIROIR,aan de derde  Schepenen Maurice QUAGHEBEUR en Marie-Jozef PORTA.Aan de tafel achteraan van links naar rechts schepen John LAUWEREINs,burgemeester Jan PIERs en schepen Kamiel DEHOUCK.

Foto : Gemeenteraad

Er wordt een minuut stilte gehouden in de gemeenteraad.Op de eerste rij van links naar rechts Sebastiaan BOUDOLF, gemeenteraadslid, onbekende, schepenen Raymond MIROIR, Jan FELIX en Marie-Jozef PORTA. Op de tweede rij de gemeenteraadsleden Joseph VAN LANGENHOVE en Louis VANHOORNE

Foto intronisatie pastoor PEEL

Pastoor PEEL wordt ingehaald in zijn nieuwe parochie Onze Lieve Vrouw te Mariakerke.Tweede van links deken René BUTAYE,rechts op de eerste rij Jan PIERS,Kamiel DEHOUCK,achter PIERS,Louis VANHOORNE. Rechtstaande achter de pastoor en jongetje volksvertegenwoordiger Dries CLAEYS.

Foto Marie-Jozef PORTA

Schepen Marie-Jozef PORTA wordt gehuldigd in de tuin van zijn ambtswoning aan de Van Iseghemlaan (Huize Monaco).Naast hem staat deken BUTAYE,aan zijn andere zijde Norbert VANDERCRUYSSEN feestleider Mariakerke,achter hem schepen Maurice QUAGHEBEUR,tweede van links schepen Louis VANHOORNE en derde schepen Jan PIERS.In de deuropening staat een zoon PORTA.