Overslaan en naar de inhoud gaan
slide1
slide4
slide3
slide2
slide6
slide7
Home
De Plate
Koninklijke Oostendse heem- en geschiedkundige kring vzw
Main navigation
  • Tijdschriften
    • De Plate
    • -- Indexen De Plate
    • O'zee
    • VNAO
  • Oostende beschreven: Bibliografie
  • Onze kring
  • Word lid
  • Contact

Kruimelpad

  1. Home
COOK & ROLL (RESTAURANT)
Getoond 1 - 2 van 2 in totaal..
Nu ook bitterballen met wormen
Jochen Verbeeke van Cook & Roll effent pad voor voeding met insecten Foto : Hét ingrediënt van de bitterbal : meelwormen Foto : Jochen Verbeeke toont de wormenballen met een nootachtige smaak
Trefwoorden:
COOK & ROLL (RESTAURANT)VERBEEKE JOCHENGASTRONOMIEINSECTEN
Auteurs:
Van Assche TimmyFoto Proot
Wormburger is Oostendse primeur
Ons proefpanel, zittend v.l.n.r. Jean-Marie Bolle, Eveline Heyman en Rik Labeeuw met achter hen chef Jochen Verbeeke van de Cook & Roll, zit klaar om een wormbuger te proeven
Trefwoorden:
COOK & ROLL (RESTAURANT)HORECAZAKENKURSAAL-OOSTHELLINGGASTRONOMIE
Auteurs:
Hosten HannesFoto HH
 
Socialize

Volg ons op Facebook

Het stadsmuseum

Langestraat 69, 8400 Oostende

  • Ons cafeetje is open op de eerste zondag van de maand, van 10:00 tot 14:00u. Van harte welkom!
 
Contact

Meer info of inkijken stukken?

Onze kring

Een overzicht van de geschiedenis

  • Word lid
  • Bestuursleden
  • Groepsfoto bestuursleden