Overslaan en naar de inhoud gaan
De Plate
Koninklijke Oostendse heem- en geschiedkundige kring vzw
Main navigation
Tijdschriften
De Plate
-- Indexen De Plate
O'zee
VNAO
Oostende beschreven: Bibliografie
Onze kring
Word lid
Contact
Kruimelpad
Home
)
COOK & ROLL (RESTAURANT)
Getoond 1 - 2 van 2 in totaal..
Nu ook bitterballen met wormen
Jochen Verbeeke van Cook & Roll effent pad voor voeding met insecten Foto : Hét ingrediënt van de bitterbal : meelwormen Foto : Jochen Verbeeke toont de wormenballen met een nootachtige smaak
Trefwoorden:
COOK & ROLL (RESTAURANT)
VERBEEKE JOCHEN
GASTRONOMIE
INSECTEN
Auteurs:
Van Assche Timmy
Foto Proot
Wormburger is Oostendse primeur
Ons proefpanel, zittend v.l.n.r. Jean-Marie Bolle, Eveline Heyman en Rik Labeeuw met achter hen chef Jochen Verbeeke van de Cook & Roll, zit klaar om een wormbuger te proeven
Trefwoorden:
COOK & ROLL (RESTAURANT)
HORECAZAKEN
KURSAAL-OOSTHELLING
GASTRONOMIE
Auteurs:
Hosten Hannes
Foto HH