Overslaan en naar de inhoud gaan
slide1
slide4
slide3
slide2
slide6
slide7
Home
De Plate
Koninklijke Oostendse heem- en geschiedkundige kring vzw
Main navigation
  • Tijdschriften
    • De Plate
    • -- Indexen De Plate
    • O'zee
    • VNAO
  • Oostende beschreven: Bibliografie
  • Onze kring
  • Word lid
  • Contact

Kruimelpad

  1. Home
DANNEELS HANS (MEESTERKOK)
Getoond 1 - 4 van 4 in totaal..
Over Hans Danneels

Beschikbaar in pdf.

Trefwoorden:
DANNEELS HANS (MEESTERKOK)CASINO KNOKKE ; GASTRONOMIEPERIGORD (RESTAURANT) (CASINO KURSAAL)FORTUNA (RESTAURANT)CASINO-KURSAAL ; PERSONEEL
Auteurs:
Corveleyn Walter
Mosselen door Hans Danneels

Hans Danneels is keukenchef van de restaurants Périgord en Fortuna van het Casino-Kursaal. - Beschikbaar in pdf.

Trefwoorden:
DANNEELS HANS (MEESTERKOK)MOSSELEN IN DE FRITUUR (GERECHT)MOSSELEN OP PRINS EN DINGEMANSE WIJZE (GERECHT)MOSSELEN OP DE WIJZE VAN CHEF ARTHUR (GERECHT)MOSSELEN (MYTILUS EDULIS)GASTRONOMIE
Auteurs:
Danneels Hans
Oesters volgens Hans Danneels

Oesters op James Ensor wijze, een creatie van Hans Danneels, keukenchef van de restaurants Périgord en Fortuna in het Casino-Kursaal. - Beschikbaar in pdf.

Trefwoorden:
OESTERS OP JAMES ENSOR WIJZE (GERECHT)DANNEELS HANS (MEESTERKOK)GASTRONOMIEOESTERS (OSTREA EDULIS)
Advertentie : Restaurant Perigord en restaurant Fortuna. Casino Kursaal Oostende
Recept : Haring op Ensor wijze. Foto : Hans Danneels (kok)
Trefwoorden:
ADVERTENTIES ; HORECAPERIGORD (RESTAURANT) (CASINO KURSAAL)FORTUNA (RESTAURANT)VISGERECHTENGASTRONOMIEDANNEELS HANS (MEESTERKOK)CASINO-KURSAAL ; GASTRONOMIEHARING OP ENSOR WIJZE (GERECHT)
 
Socialize

Volg ons op Facebook

Het stadsmuseum

Langestraat 69, 8400 Oostende

  • Ons cafeetje is open op de eerste zondag van de maand, van 10:00 tot 14:00u. Van harte welkom!
 
Contact

Meer info of inkijken stukken?

Onze kring

Een overzicht van de geschiedenis

  • Word lid
  • Bestuursleden
  • Groepsfoto bestuursleden