Menu van het huwelijksfeest van Sylvain Smis en Alfonsine Ingelbrecht op 24 juni 1933
Drie menu's (nederlands, frans, engels) van het restaurant Ocean
Menu met op voorzijde Kursaal en dijk
Menu Hotel Restaurant Flandria (zonder prijzen)
Menu van het huwelijksbanket van Max en Simonne
Uitnoding tot de Algemene vergadering van de Handelaarsbond Adolf Buylstraat met avondmaal (menu)
Iedere zondagmiddag in de Perigord, Buffetiade. Thermae Palace Oostende.
Thermae Palace Oostende. Candlelight, Dinner Dance. Menu.
DCéjeuner offert le 14 sep 1956 par 'Beliard, Crighton C° Ostende' à l'occasion du lancement du chalutier 'B . 2745 La Fayette'.
Déjeuner offert le 24 sep 1955 par 'Beliard, Crighon & C° Ostende' à l'occasion du lancement du chalutier 'B. 2720 Joseph Manesse'.
Déjeuner offert le 31 aout 1957 par 'Beliard, Crigton & C° Ostende à l'occasion du lancement du Cargo à moteur 'Jason '.
Lunch aangeboden ter gelegenheid van de tewaterlating van het motorvrachtschip 'Hilkka'. Oostende de 20 juli 1963.
CDDéjeuner offert le 7 avril 1956 par 'Beliard, Crighton & C ° Ostende' à l'occasion du lancement du chalutier 'B. 2735 Champlain'.
Lunch aangeboden ter gelegenheid van de tewaterlating van het motorvrachtschip 'Hilkka'. Oostende, de 20 juli 1963.
Déjeuner offert le 5 avril 1958 par 'Beliard, C righton & C° Ostende' à l'occasion du lance- ment du chalutier 'B. 2790 Pierre' construit pour compte de la Soc Pecheries…
Menu. Diner offert a l'occasion du mariage de Madame Vve Bloch, née Jane Levy avec M. le Lieutenant Gaston Heenen. Le 6 novembre 1913. M. Edgard Heenen.
Banquet offert à la Cour d'Appel de Bruxelles par Mr. Le Procur- eur Général de Prelle de la Nieppe le 25 novembre 1907.
Déjeuner offert le 24 octobre 1959 par 'Beliard, Crighton & C Ostende à l'occasion du lancement du chalutier 'B. 2834 Vierge Marie'.
Menu. Restaurant de la Monnaie. Bruxelles, le 22 sept 1913.
Grand Orchestre Symphonique sous la direction de M. H. Blits. Programme. Menu du diner Offert a l'Occasion de Mons Isaac De Goeye. Bruxelles, le 20 sept 1913.
Menu. Ostende, le 7 aout 1929. Royal Palace Hotel.
Royal Palace Hotel Ostende. Menu. 4 aout 1928.
Déjeuner offert le 4 juillet 1959 par 'Beliard,crigton & c ° Ostende' à l'occasion du lancement du chalutier 'O. 317 Belgian lady'.
Menu. Bruxelles, le 2 avril 1913.
Déjeuner offert le 2 mars 1957 par 'Beliard, Crighton & C° Ostende à l'occasion du lancement du chalutier 'B. 2755 Nicolas Appert'.
Banquet des voyaquers. Menu. 1901.
Menu. 1900.
Menu. Ep. Cornelis Clinckaert, Alost.
King David Hotel Jerusalem. Menu, friday, may 2nd 1980.
1. Menu veteranen K. V. G. O. 27/01/1967. 2. Menu veteranen K. V. G. O. 7/02/1969. 3. Menu vereranen K. V. G. O. 6/02/1970. 4. Menu veteranen K. V. G. O. 5/02/1971.
Gastronomisch Festival C. K. O. okt 83 - aug 1984.
Hotel Burlington. Viering Hoofdman A. Iseghem, 20 jaar voorzitte r De Plate. 14/05/1994
Celcic Ireland. Hotel. Facilities. Menu.
Menu Majestic Palace Ostende. 1921-1924
Menu du Diner du Réveillon de Noel. vijdag 31 december 1937.
De toverkunst der beste tafels van Oostende.
Menu. Pizza en Pastabar. Sassy's.
Restaurant Savarin. Menu. Kerstavond en Oudejaarsavond 2001.
Met Kunst aan Tafel. Cultureel happening. Stad aan Oostende. augustus 2004.
Restaurant Savarin. Pasen Oostende 2002.
Banket opgediend de 21 november 1982 ter gelegenheid van het Feest van vorstenhuis en het 96e jaar bestaan der sectie.
20-jarig bestaan van de Afdeling Oostende van het Nationaal Verbond van de Militaire veteranen van Z. M. Leopold II Oostende, 25 oktober 1970.
Menu. 3me Congres de l'Industrie Hotelière Belge. 15 juin 1939.
Feestmaal aangeboden ter gelegenheid van de Plechtige H. Commu ie van Odette Dendooven. Sas-Slijkens, den 29 mei 1939. ;
16 juin 1938. Communion Solennelle de Gisèle. Menu.
Noces d'Argent de Mr et Mme Victor Massaux Leerman. 11 decembre 1934. Menu.
Automobile Club d'Ostende et du Littoral. 25 juin 1932 . Menu.
Menu met sluitzegel Bal Rat Mort 1960. (menu is kertmenu van dec 1959)
Heemkunde Vlaanderen. Menu.
Menu a/b. v. Baudouinville 27/7/1955.