Overslaan en naar de inhoud gaan
slide1
slide4
slide3
slide2
slide6
slide7
Home
De Plate
Koninklijke Oostendse heem- en geschiedkundige kring vzw
Main navigation
  • Tijdschriften
    • De Plate
    • -- Indexen De Plate
    • O'zee
    • VNAO
  • Oostende beschreven: Bibliografie
  • Onze kring
  • Word lid
  • Contact

Kruimelpad

  1. Home
Eur Ostend News
Getoond 1 - 3 van 3 in totaal..
Recept : Sabayon

Recept van Michel Maccagno, zaalmeester van het restaurant "Le Périgord" van de kursaal. Vertaald door Daniel Lamoot (kok). Beschikbaar in pdf.

Trefwoorden:
SABAYON (NAGERECHT)NAGERECHTENCASINO-KURSAAL ; GASTRONOMIEMACCAGNO MICHEL (ZAALMEESTER KURSAAL)
Auteurs:
Maccagno Michel
Recept : Zeetong op Oostendse wijze = Sole à l'ostendaise

Recept van Richard Parmentier, chef kok van de kursaal. Vertaald door Daniel Lamoot (kok). Beschikbaar in pdf

Trefwoorden:
ZEETONG OP OOSTENDSE WIJZE = SOLE A L'OSTENDAISE (GERECHT)VISGERECHTENCASINO-KURSAAL ; GASTRONOMIEPARMENTIER RICHARD (MEESTERKOK)
Auteurs:
Parmentier Richard
Bal der Toten ratten Casino Kursaal in Ostende
Trefwoorden:
CARNAVALBAL DU RAT MORTCASINO-KURSAAL ; PROGRAMMA'S
Auteurs:
Anoniem
 
Socialize

Volg ons op Facebook

Het stadsmuseum

Langestraat 69, 8400 Oostende

  • Ons cafeetje is open op de eerste zondag van de maand, van 10:00 tot 14:00u. Van harte welkom!
 
Contact

Meer info of inkijken stukken?

Onze kring

Een overzicht van de geschiedenis

  • Word lid
  • Bestuursleden
  • Groepsfoto bestuursleden